Kinoguiden.no – Enkel kinoportal

Jeg har hatt dette domenenavnet stående parkert siden høsten 2000 uten noen slags innhold. Jeg har nå lastet opp en enkel linkeside for å syreteste noen teorier jeg har.

Det er bemerkelsesverdig å se på trafikkstatistikken til dette domenet. Det har daglig vært mellom 20-30 sidevisninger det siste året, selv om siden har vært helt blank. Dette er en indikator på at domenenavnet er et bra utgangspunkt, når såpass mange (og mest sannsynlig forskjellige) nettbrukere taster inn adressen med håp om å bli veiledet ned i kinostolen.

Det er også interessant å se hvordan Googles Adsense-system fungerer i denne konteksten – genererer deres tekstannonser noen klikk i det hele tatt, eller det bortkastet bruk av plass? Er alt for tidlig å konkludere, men førsteinntrykket er at Googles annonsebase ikke klarer å levere nok relevante annonser ut i fra sidens kontekst og derfor viser mye urelevant.

Selve nettstedet er for tiden bare en linkesamling til Filmwebs kinoprogram og anmeldelser fra de største nettavisene uten redaksjonelt eller brukergenerert innhold. For de som bare skal sjekke kinoprogrammet eller lese litt om hva som vises på kino, er det et OK utgangspunkt.

Prøv selv på kinoguiden.no

0 kommentarer til “Kinoguiden.no – Enkel kinoportal”


  1. Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar
Om denne bloggen

Kontaktinformasjon
Privat:

(Must enable js to see email address)
Jobb: (Must enable js to see email address)
Twitter: mojaco
Web: mojaco.com

Dette er bloggen til Morten Jacobsen. Han er 36 år. Han er opprinnelig fra Sel i Gudbrandsdalen men bor nå på Hauger (Bærum) sammen med sin samboer, Linda og vår lille Haakon. Ingen katter. Ikke observert med hund heller. Han jobber i mediebransjen, nærmere bestemt VG Multimedia. Han er også trent i entreprenørskap, men vedlikeholder for tiden ikke lisensen. Go figure.

Flickr Photostream

Recent Comments