To kartnyheter på en dag

Ja, det stemmer. Finn.no har klinket til med ny, forbedret karttjeneste på helt ny plattform. Gå inn på kart.finn.no og prøv den en tur.

De kjører tjenesten i beta foreløpig, men de har en meget bra integrasjon med Finn Eiendom (plotter eiendommer til salgs direkte i kartet). Denne funksjonen hadde de tidligere også, men brukeropplevelsen ble en helt annen nå når navigasjonen i kartet ble raskere.

I tillegg til Finn sin avdukning har også Gule Sider krydret karttjenesten sin med enda et lag med flyfoto. Digi har mer om dette og du kan selv ta det i åsyn ved å hoppe inn på kart.gulesider.no. De har skaffet til veie en serie med historiske flyfoto som du kan veksle mellom og se bygningsutviklingen (blant annet) rundt din egen bolig. Original og interessant tjeneste.

0 kommentarer til “To kartnyheter på en dag”


  1. Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar
Om denne bloggen

Kontaktinformasjon
Privat:

(Must enable js to see email address)
Jobb: (Must enable js to see email address)
Twitter: mojaco
Web: mojaco.com

Dette er bloggen til Morten Jacobsen. Han er 36 år. Han er opprinnelig fra Sel i Gudbrandsdalen men bor nå på Hauger (Bærum) sammen med sin samboer, Linda og vår lille Haakon. Ingen katter. Ikke observert med hund heller. Han jobber i mediebransjen, nærmere bestemt VG Multimedia. Han er også trent i entreprenørskap, men vedlikeholder for tiden ikke lisensen. Go figure.

Flickr Photostream

Recent Comments