MobilQuiz klar for iPhone

Siden Netcom snart lanserer iPhone i Norge (11. juli), tenkte jeg det var på tide å oppgradere MobilQuiz til også å ha en tilpasset versjon for den plattformen. Den første versjonen er klar og tilgjengelig for alle som vil prøve den på mobilquiz.no For de av dere som ikke har iPhone ennå, men lurer på hvordan det ser ut – her er noen skjermdumper.

Framsiden ved besøk med iPhone

Spørsmålsiden

Svarsiden

Tjenesten henter 2KB med data for hvert sett med spørsmål og svar. Oversatt til kroner og ører betyr dette at det koster ca 1 øre pr spørsmål med svar å bruke tjenesten dersom du må bruke mobilnettet (~5 kr pr 1MB for de fleste privatabonnenter idag). Så for en femmer kan en kose seg med 500 utfordrende spørsmål og svar alene eller sammen med sine venner uansett hvor en måtte befinne seg.

 

0 kommentarer til “MobilQuiz klar for iPhone”


  1. Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar
Om denne bloggen

Kontaktinformasjon
Privat:

(Must enable js to see email address)
Jobb: (Must enable js to see email address)
Twitter: mojaco
Web: mojaco.com

Dette er bloggen til Morten Jacobsen. Han er 36 år. Han er opprinnelig fra Sel i Gudbrandsdalen men bor nå på Hauger (Bærum) sammen med sin samboer, Linda og vår lille Haakon. Ingen katter. Ikke observert med hund heller. Han jobber i mediebransjen, nærmere bestemt VG Multimedia. Han er også trent i entreprenørskap, men vedlikeholder for tiden ikke lisensen. Go figure.

Flickr Photostream

Recent Comments