Poesi blant sagmugg og slukskremt aure

Etter en rolig vinter med måssåstapping, sagføring og minimalt med lyrikkakrobatikk i nedre Stusslestuggu, fikk Erling en liten vårløsning da hans tidligere prosakompis, Teufel von Braun kom oppover etter en heller dårlig sesong i Skåne som porrskådis-instruktør. Erling har klart å fyre i gang bruket på saglykkja som han vant etter ei durable ræfskrok-turnering på Nødre Olstad fra sin påståtte far, Jehyk Jeila.

I løpet av vinteren har Erling klart å hente seg inn igjen etter år på pons og ustemt limrick, men dette blir satt brutalt på prøve da Teufel entrer arenaen med bilen full av svensk pils og fresh snøys. Da Romund Rockwell også slentrer innom etter et par-tre måneder på trubadur-tur i Asia, begynte ting virkelig å flaske seg.

Rockwell hadde en mindre heldig aften ved grytene på Romundgardseter Spaa da han besvimte i Rabarbra-suppa påskeaften dette året. Etter denne litt pinlige affæren, gikk den lettere gitarklonkende, ukulinariske soussjefen under jorden, men ble ved en tilfeldighet oppdaget i Hare Krishna tempelet i Bombay med store tegn av åndelig fravær og lut rygg. Det spøker virkelig for Erlings selvpålagte pons-forbud da disse svirebrødrene kommer til bygda for å bistå i vårråna, som selvfølgelig for lengst er ferdig.

På sedvanlig vis er det dukket opp mer ukjent billedmateriale som allmennheten her får innblikk i.

neste >